Tuinwerken

Tuinaanleg en -renovatie: de groene basis

Wij zien het gras of “de gazon” graag als de groene basis van een tuin of buitenruimte. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden, van graszaaien tot het leggen van hoogwaardige grasmatten, waarbij ook kunstgras tot de opties behoort. 

Maar onze passie voor groen gaat verder! Of het nu gaat om het aanplanten van een volledige voortuin of het zorgvuldig verplaatsen van een volgroeide struik of (kleine) boom, bij DN Tuin- en Klinkerwerken staan we klaar voor al jouw groene projecten.

Tuin diensten 1800

Tuinaanleg en -renovatie: de afwerking

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden voor de perfecte afwerking van jouw tuin of buitenruimte. Van prachtige terrassen en functionele tuinpaden tot verfrissende zwemvijvers en meer. Samen gaan we op zoek naar de ideale afwerking op maat, specifiek voor jouw wensen en behoeften. 

Afwerking 1800

Tuinonderhoud: de basis

Geen gezonde tuin zonder een gezonde bodem. Met zorgvuldige bodemverbetering, zoals het omspitten en verrijken met organisch materiaal, creëren we een vruchtbare basis die jouw tuin of buitenruimte tot bloei laat komen. Het vormt de ideale voorbereiding voor een nieuwe gazon, het aanplanten van bloemen en planten, of zelfs de aanleg van een volledig nieuwe tuin.

Bodemverbetering 1800

Tuinonderhoud: de afwerking

Van het vakkundig snoeien van bomen en struiken tot het grondig schoonspuiten van opritten en terrassen. Wij staan klaar om alle aspecten van jouw tuin en buitenruimte met zorg en expertise te onderhouden, zodat je altijd kunt genieten van een prachtige en verzorgde omgeving.

Tekengebied 1-100
Scroll naar boven