Grond- en afbraakwerken

Grondwerken

Onze grondwerken leggen de solide basis voor jouw droomtuin of buitenruimte. Naast het zorgvuldig aanvoeren en afvoeren van grond, staan we in voor de ideale grondvoorbereiding voor huizen, tuinen, bedrijfsterreinen en meer. 

Van het aanleggen van drainagesystemen, waterputten en leidingen tot het uitgraven van zwembaden en vijvers, wij zijn er om elk aspect van jouw buitenruimte te verwezenlijken. 

Of met zorgvuldige bodemverbetering, zoals het omspitten en verrijken met organisch materiaal, kies je voor een vruchtbare basis die jouw tuin of buitenruimte tot bloei laat komen.

Grondwerken

Afbraakwerken

Vooraleer je aan jouw grondwerken kunt beginnen, is het soms nodig om eerst bestaande elementen in je tuin of buitenruimte af- of open te breken. 

Met onze afbraakwerken helpen we jou de weg vrij te maken voor de ideale basis van jouw droomtuin of buitenruimte. Van het open- en afbreken van funderingen, terrassen, tuinhuizen, opritten en meer, tot het zorgvuldig verwijderen van bomen en boomstronken, staan we klaar om jouw project vlot te laten verlopen.

Afbreekwerken 1800
Scroll naar boven